بوكادیلو تن‌ ماهی مراكشی همراه با زیتون ، سیب زمینی و هاریسا

واژه بوكادیلو یک کلمه اسپانیایی است ، اما مراكشی‌ها از آن برای توصیف ساندویچی به سبک هوگی استفاده می‌كنند كه به عنوان یك غذای خیابانی فروخته می‌شود و به طور گسترده در اغلب ساندویچ فروشی‌ها موجود است. پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد این ساندویچ مراکشی جذاب را که با ماهی تن ، زیتون ، تخم مرغ ، پیاز خام ، گوجه فرنگی و سیب زمینی درست می‌شود ، در خانه تهیه کنید و به عنوان یک وعده سبک و متفاوت از طعم آن لذت ببرید.

هریسا یا سس تند (سس پیکوانته) از چاشنی‌های معمول برای تهیه ساندویچ‌های مراکشی هستند. زیتون نیز یک ماده عالی برای افزودن رطوبت ، عطر و طعم به ترکیب ساندویچ است.

 

مواد لازم

1 باگت فرانسوی بلند (یا رول باگت)

اختیاری: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون (سس مایونز یا وینگرت)

2 قاشق غذاخوری هاریسا (یا سس تند)

1 قوطی ماهی تن (که روغن آن تخلیه شده)

1/2 سیب زمینی (خرد شده ، آب پز یا بخارپز)

1 عدد هویج (خرد شده ، آب پز یا بخارپز)

2 عدد تخم مرغ آب پز (خرد شده یا برش خورده)

1/2 پیاز (قرمز ، خرد شده و خام)

1/4 فنجان زیتون (خرد شده)

1/2 گوجه فرنگی (خرد شده یا برش خورده)

مقدار کمی برنج پخته شده

تزیین با کاهو خرد شده و پنیر رنده شده

 

دستورالعمل تهیه

قبل از هر چیز مواد پرکننده پخته شده را آماده کنید: سیب زمینی ، هویج ، تخم مرغ و برنج. 

مواد سرد را آماده کنید: گوجه فرنگی ، کاهو ، پیاز ، زیتون ، پنیر.

تمام مواد پرکننده را در یک مرتب کنید.

نان باگت یا نان دیگر خود را از طول برش دهید. در صورت تمایل ، نان را به سس یا روغن زیتون آغشته کنید.

نان را با مواد پر کنید.

بوكادیلوها را با چای نعناع مراكشی یا نوشیدنی دیگری که تمایل دارید سرو كنید.

اگر این ساندویچ را خوب بسته بندی کنید ، می‌توانید تا دو روز آن در یخچال نگه دارید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی