سالاد چغندر مراکشی همراه با سس ماست

چغندر یا لبو علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است ، از سبزی‌های بسیار مغذی محسوب می‌شود. امروزه با فهمیدن فواید مصرف چغندر ، در فرهنگ‌های مختلف غذایی برای این سبزی کاربردهای گوناگونی پیدا شده که از آن جمله ، سالاد چغندر است. پیشکادمی در این مطلب شما را با دستورالعمل تهیه سالاد مراکشی چغندر آشنا می‌کند. با ما همراه شوید!

این سالاد مراکشی دارای یک سس بسیار جذاب است که با استفاده از ماست طبیعی ارگانیک تهیه می‌شود. برای تهیه این سس سالاد مراکشی کافی است ماست را با سیر و زیره مخلوط کنید.

 

مواد لازم

1 فنجان / 250 میلی لیتر ماست (کم چرب یا پرچرب)

2 قاشق چایخوری دانه زیره (تقریباً آسیاب شده)

1 حبه سیر (خرد شده)

نمک دریا (به اندازه دلخواه)

فلفل سیاه تازه آسیاب شده (به اندازه دلخواه)

750 گرم چغندر پخته شده (ترجیحا آغشته به کمی سرکه)

250 گرم برگ اسفناج (شسته و آبکش شده)

یک دسته بزرگ نعناع تازه (تقریبا خرد شده)

یک دسته بزرگ گشنیز (تقریبا خرد شده ، شامل برگ و ساقه)

 

دستورالعمل تهیه

ابتدا سس سالاد را درست کنید. سیر ، نمک ، زیره و فلفل را با ماست ترکیب کرده حسابی آنها را هم بزنید و اجازه دهید یک ساعت در یک ظرف دربسته باقی بماند.

چغندر را خرد کرده و همراه با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

قبل از سرو ، سس را روی سالاد بریزید و همراه با نان و مقداری کره شور سرو کنید.

از طعم متفاوت سالاد چغندر مراکشی لذت ببرید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

سالاد چغندر مراکشی همراه با سس ماست