چای به و نعناع ، نوشیدنی گرم روزهای سرد
میوه به از میوههایی است که طعم و عطر ویژهای دارد و نه تنها به عنوان میوه تازه ، بلکه به عنوان میوه خشک شده نیز کاربردهای جذابی دارد. یکی از استفادههای رایج به خشک شده ، دم کردن آن است. برای تهیه چای به خانگی ابتدا شما را با طریقه خشک کردن به آشنا میکنیم:
میوه به را تمیز بشویید و به صورت حلقهای برش بزنید و در بشقابی بریزید
هستههای به را نیز خارج کرده برای مصارف دارویی در زمان سرماخوردگی ، در شیشهای نگهداری کنید.
به ها را با همان پوست رویش در تابه ای نچسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
به صورت مداوم آنها را تفت دهید تا رنگ به ها قهوه ای شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و به ها را کف سینی بریزید تا خشک شوند و سپس داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم
- آب جوش ۲ لیوان
- چند پر نعناع تازه
- ۲ قاشق غذاخوری به خشک شده
- لیمو ترش تازه (در صورت تمایل)
دستورالعمل تهیه چای به و نعناع :
در صافی قوری به ونعناع تازه را ریخته و روی آنها را با آب جوش بپوشانید.
قوری را به مدت 30 دقیقه روی کتری قرار دهید تا چای به دم بکشد.
چای خوش عطر به و نعناع را در فنجانی که دوست دارید بریزید و نوشیدنی گرم خود را با عسل یا لیموی تازه میل کنید. پیشکادمی به شما پیشنهاد میدهد با چای به و نعناع ، زمستان خود را عطرآگین و گرم سازید!
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است