چای به و نعناع ، نوشیدنی گرم روزهای سرد

 

میوه به از میوه‌هایی است که طعم و عطر ویژه‌ای دارد و نه تنها به عنوان میوه تازه ، بلکه به عنوان میوه خشک شده نیز کاربردهای جذابی دارد. یکی از استفاده‌های رایج به خشک شده ، دم کردن آن است. برای تهیه چای به خانگی ابتدا شما را با طریقه خشک کردن به آشنا می‌کنیم:

 میوه به را تمیز بشویید  و به صورت حلقه‌ای برش بزنید و در بشقابی بریزید

هسته‌های به را نیز خارج کرده برای مصارف دارویی در زمان سرماخوردگی ، در شیشه‌ای نگهداری کنید.

 به ها را با همان پوست رویش در تابه ای نچسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

به صورت مداوم آنها را تفت دهید تا رنگ به ها قهوه ای شود.

تابه را از روی حرارت بردارید و به ‌ها را کف سینی بریزید تا خشک شوند و سپس داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

 

 

         مواد لازم

  • آب جوش ۲ لیوان
  • چند پر نعناع تازه
  • ۲ قاشق غذاخوری به خشک شده
  • لیمو ترش تازه (در صورت تمایل)

 

دستورالعمل تهیه چای به و نعناع :

در صافی قوری به ونعناع تازه را ریخته و روی آنها را با آب جوش بپوشانید.

قوری را به مدت 30 دقیقه روی کتری قرار دهید تا چای به دم بکشد.

چای خوش عطر به و نعناع را در فنجانی که دوست دارید بریزید و نوشیدنی گرم خود را با عسل یا لیموی تازه میل کنید. پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد با چای به و نعناع ، زمستان خود را عطرآگین و گرم سازید!

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

چای به و نعناع ، نوشیدنی گرم روزهای سرد