ظرف پنیری پیمنتو ، چاشنی آسان و خوشمزه

ظرف پنیری پیمنتو یک چاشنی بسیار دوست داشتنی است که تهیه آن نیز خیلی آسان است. آن را به عنوان پیش غذا با نان کبابی یا کراکر سرو کنید و یا از آن برای پر کردن ساندویچ یا ساقه‌ی کرفس استفاده کنید. این یک چاشنی عالی برای برگرهای کبابی نیز به شمار می‌آید! 

مواد لازم

250 گرم پنیر چدار، خرد شده

3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ، نرم شده

1/3 فنجان سس مایونز

اختیاری: 1 قاشق غذاخوری پیاز (رنده شده)

سس تند (تگزاس پیت ، فرانک ، تاباسکو ، و غیره)

120 گرم pimientos یا فلفل دلمه‌ای قرمز (آبکش شده و خرد شده)

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه

 

دستورالعمل تهیه

پنیر خرد شده ، پنیر خامه ای ، سس مایونز و پیاز رنده شده را به همراه سس تند داخل ظرف بریزید. مواد را با یک قاشق چوبی یا کاردک قابل انعطاف مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

pimientos ها یا فلفل دلمه‌ای‌های  آبکش شده و خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کردن آنها را ادامه دهید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

این چاشنی پنیری خوشمزه و آسان را بلافاصله سرو کنید و از طعم جالبش لذت ببرید. ظرف پنیری پیمنتو را می‌توان به مدت یک هفته در یخچال نیز نگهداری کرد.

 

ظرف پنیری پیمنتو ، چاشنی آسان و خوشمزه