گاری: ترشی زنجبیل ژاپنی
زنجبیل ترشی یا زنجبیل سوشی به ژاپنی gari گفته میشود. ترشی زنجبیل در ژاپن همراه با سوشی یا ساشیمی سرو میشود. شما این ترشی اصیل ژاپنی را میتوانید به سادگی در خانه تهیه کرده و همراه با غذاها سرو کنید. پیشکادمی به شما پیشنهاد میدهد برای تهیه ترشی زنجبیل ژاپنی ، از زنجبیل تازه استفاده کنید.
مواد لازم
900 گرم ریشه زنجبیل تازه
2 قاشق چایخوری نمک
3 فنجان سرکه برنج
2 فنجان شکر دانه ریز
دستورالعمل تهیه
ریشه جوان زنجبیل را بشویید و هرگونه لکه قهوه ای را با قاشق از بین ببرید. سپس تمام پوست زنجبیل را بگیرید.
زنجبیل را نازک برش داده و برشها را نمک بزنید. برشهای زنجبیل نمکی را حدود 1 ساعت در یک کاسه بگذارید.
حالا برشهای زنجبیل را با حولههای کاغذی خشک کرده و آنها را در یک ظرف یا شیشه کاملا خشک و تمیز قرار دهید.
سرکه برنج و شکر را در یک تابه مخلوط کنید و بگذارید تا جوش بیاید.
مخلوط سرکه داغ و شکر را روی برشهای زنجبیل بریزید. اگر می خواهید زنجبیل را تند نگه دارید ، بعد از حدود 1 دقیقه شیشه را از سرکه خالی کنید. در غیر این صورت اجازه دهید مخلوط سرکه به مدت 2 تا 3 دقیقه در شیشه بماند.
در این مرحله برشها را در آبکش خالی کرده و آنها را روی حوله کاغذی بچینید تا خنک شوند. زنجبیل ترشی باید رنگ خود را به صورتی روشن تغییر دهد.
با دستهای تمیز ، زنجبیلها را از روی حوله برداشته و داخل شیشه خشک شده بریزید.
درب شیشه را ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید.
این ترشی خوشمزه ژاپنی آماده است. از طعم آن لذت ببرید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است