ادویه راس ال هانوت ، عطر غذاهای مراکش
راس ال هانوت یک ترکیب ادویهای پیچیده و معطر است که با غذاهای مراکشی به شهرت رسیده است.
هیچ دو نسخهای از ترکیب این ادویه مراکشی یکی نیستند اما اکثر دستورالعملها شامل هل ، جوز هندی ، انیسون ، دارچین ، زنجبیل ، فلفلهای مختلف و زردچوبه است و ممکن است در مجموع 30 ادویه یا بیشتر در مقادیر مختلف استفاده شود.
این ترکیب به طور معمول با خرد کردن ادویههای کامل ، ریشههای خشک شده و برگها تهیه میشود. با این حال ، این دستورالعمل با استفاده از ادویههای آسیاب شده ای که ممکن است در خانه داشته باشید ، کارها را بسیار ساده میکند. اگر میخواهید نسخهی پیچیده تر و قوی تری از این ادویه مراکشی تهیه کنید ، این دستورالعمل معتبر راس ال هانوت را امتحان کنید.
مواد لازم
2 قاشق چایخوری زنجبیل ساییده شده
2 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
2 قاشق چایخوری پوست جوز
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری دانههای گشنیز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری جوزهندی آسیاب شده
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری فلفل سفید آسیاب شده
1/2 قاشق چایخوری دانههای انیسون آسیاب شده
1/4 قاشق چایخوری میخک زمینی
همه ادویهها را در یک کاسه بریزید ، سپس هم بزنید تا یکدست شوند.
مخلوط ادویهها را به یک ظرف شیشه ای منتقل کرده و در مکانی خشک ، خنک ، به دور از گرما و نور خورشید نگهداری کنید.
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است