کوکیهای عسلی،شیرینی سنتی کریسمس در یونان
کوکیهای عسلی یونانی با گردو(Melomakarona)
مدت زمان آمادهسازی: 25 دقیقه
مدت زمان پخت: 30 دقیقه
تعداد: 60 عدد کوکی
اگر یک کوکی یونانی وجود داشته باشد که فقط به آن بگویند شیرینی کریسمس،آن کوکی melomakarona است.
اگرچه نام این کوکی دشوار است،اما طرز تهیه و پختن آن زیاد سخت نیست و البته بسیار خوشمزه و متفاوت است.یونانیها به طور سنتی در طول تعطیلات کریسمس و سال نو این کوکی عسلی را تهیه میکنند اما شما مطمئناً می توانید آنها را در تمام طول سال پخت کنید.
مواد مورد نیاز برای پخت کوکیها:
پوست رنده شده یک عدد پرتقال
کمتر از یک فنجان شکر
1 فنجان روغن زیتون
1 فنجان روغن نباتی
2.5 فنجان آرد
2 قاشق چایخوری بیکینگپودر
1 قاشق چایخوری جوششیرین
نمک به مقدار لازم
کمتر از یک فنجان آب پرتقال
برندی 1/4 لیوان(در صورت تمایل)
مواد لازم برای شربت:
1 فنجان عسل
1 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
1 چوب دارچین
3 تا 4 عدد میخک کامل
3 سانتیمتر پوست لیمو
1 قاشق چایخوری آب لیمو(تازه و فشرده)
3/4 فنجان گردو درشت خرد شده
نکته:برای تهیه melomakarona چندین دستورالعمل وجود دارد.
طرز پخت کوکی عسلی یونانی:
فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه کوچک،با استفاده از انگشتان دست خود،پوست پرتقال را با شکر ترکیب کنید.سپس با استفاده از میکسر برقی(مخلوط کن)،روغن زیتون و روغن نباتی را به شکر و پوست پرتقال اضافه کرده تا خوب مخلوط شوند.
در یک کاسه جداگانه،آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و کنار بگذارید.
آب پرتقال و براندی را به محتویات مخلوط کن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
به آرامی ترکیب آرد را با محتویات همزده شده،مخلوط کنید تا یک خمیر تشکیل شود که خیلی سست نباشد اما کاملاً هم سخت نباشد.
خمیر متراکم و مرطوب خواهد بود،اما نباید به دست بچسبد.برای رول کردن کوکی ها،مقداری از خمیر را به اندازه یک گردو کف دست بچرخانید.تقریباً شبیه یک تخم مرغ کوچک،آن را در کف دست خود شکل دهید و آنها را کف سینی فر بچینید.
حالا با یک چنگال بزرگ سطح خمیرهای چیدهشده روی سینی را خراشهای نامنظمی بیندازید.کوکی ها هنگام ورود به فر،باید شبیه بیضیهای صاف باشند.
کوکیها را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا قهوه ای کم رنگ شوند. (کوکی ها هنگام غوطه ور شدن در شربت تیره می شوند.)
حالا در حالی که کوکیها در فر هستند،شربت را آماده کنید.
در یک ماهی تابه،ترکیب عسل،1 فنجان شکر،آب، چوب دارچین،میخک و پوست لیمو را مخلوط کرده و روی شعله ملایم آن را به جوش بیاورید.سپس حرارت را کم کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید روی شعله کم بماند.
چوب دارچین،میخک و پوست لیمو را بیرون بیاورید،آبلیمو را به شربت اضافه و شعله را خاموش کنید.
در حالی که کوکی ها هنوز بسیار گرم هستند،آنها را با دقت در شربت شناور کنید و اجازه دهید کوکی ها از هر دو طرف،شربت را به خود جذب کنند.
با استفاده از چنگال یا اسپاتولای کوچک،کوکی ها را از شربت بیرون بیاورید و آنها را داخل بشقاب بگذارید.گردوها را به آرامی داخل کوکیها فشار دهید (شربت به چسبیدن آن کمک خواهد کرد)و روی آنها پودر دارچین بپاشید.
این کوکی را در یخچال و فریزر را نگهداری نکنید چراکه در یخچال سفت میشوند.آنها را در یک ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.
با این امید که از طعم این کوکی خوشمزه یونانی لذت ببرید!
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است