شام‌های سنتی کریسمس در مناطق مختلف ایتالیا

 

 

کریسمس در اروپا از جمله مناسبت‌های پر اهمیت به شمار می‌رود. مردم ایتالیا به طور سنتی در هر منطقه یک نوع شام مخصوص را به عنوان شام کریسمس تهیه می‌کنند. پیشکادمی در این مطلب چند نوع از شام‌های کریسمس در ایتالیا را به شما معرفی می‌کند.

 

در لاتزیو: در این منطقه بره و سیب زمینی از غذاهای رایج برای کریسمس است . یک غذای اصلی تهیه شده از گوشت بره که با سیر ، رزماری ، سرکه و آنچو تهیه شده است.

 

 

در لومباردی: کاپون پر شده با گوشت چرخ‌شده ، تخم مرغ ، پنیر و مورتادلا. این شام همراه با ماستاردا دی کرمونا ، یک چاشنی میوه ای شیرین و تند ، سرو می‌شود.

 

 

در آپولیا: مارماهی کبابی. کباب کردن مارماهی چربی اضافی را از بین می‌برد و هضم آن را آسان می‌کند. از این رو این شام را به صورت کبابی تهیه می‌کنند.

 

 

در سیسیل: ماکارونی در سس گوشت پخته شده و آرد سوخاری.

 

 

در باسیلیکاتا: ماهی سرخ‌ شده همراه با فلفل دلمه‌ای 

 

 

در لیگوریا: یک غذای سنتی که با ماهی و سبزیجات درست می‌شود.

 

 

در کالابریا: پاستای خانگی با سس گوشت. نوعی پاستا (که به آن فایلجا نیز گفته می‌شود) که معمولاً با سس گوشت سرو می‌شود.

 

 

در کامپانیا: یک نوع سوپ با فلفل تند و تکه‌های گوشت گوساله.  

 

در مارچه : لازانیا پخته شده با گوشت گاو ، سوسیس ، مرغ خرد شده ، ژامبون پروشیو و در بعضی موارد قارچ.

 

 

در ونتو: ماهی و پوره ذرت.

 

 

در مولیس: این غذا شامل ماهی در ترکیب با آرد سوخاری ، سیر ، جعفری ، پونه کوهی ، کشمش ، آجیل کاج و گردو است.

 

 

در پیمونت: گوشت گاو پخته شده ، به سبک پیمونت ، همراه با سس‌های سبز و قرمز محلی.

 

 

در توسکانی: خوراک جگر مرغ. خوراک جگر مرغ با کاپیر و آنچوی روی ورقه‌های نان.

 

 

در تیرول جنوبی: نوعی کوفته.

 

 

در اومبریا: سوپ ماکارونی شکم پر.

 

 

در ساردینیا: راویولی به سبک خانگی. راویولی پر از پنیر گوسفندی ، جوز هندی و زعفران تازه است.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

شام‌های سنتی کریسمس در مناطق مختلف ایتالیا