سس سیر چینی برای سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات
سس سیر چینی – یک سس قهوهای رنگ - در منو رستورانهای چینی کاملاً مشهور است. اگرچه سس سیر اصلی در غذاهای سنتی چین یافت میشود و نسخه ای که ما با آن آشنا هستیم آمریکایی سازی شده تا برای غذاهای غربی مناسب باشد و پیدا کردن مواد اولیه در ایالات متحده توسط آشپزهای رستورانها آسان شود.
در آشپزی چینی ، گاهی اوقات غذاهای سرخ شده می توانند در حین پختن آب بیندازند و بسیاری از آشپزهای چینی مخلوط نشاسته چینی و این آب را مخلوط میکنند. دوغاب معمولاً 1 تا 2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت است که با چند قاشق غذاخوری آب سبزیجات و یا آب سرد مخلوط میشود. با این کار سس موجود در غذاهای سرخ شده غلیظ از آب در میاید. پیشکادمی به شما پیشنهاد میدهد این سس را تهیه کرده و از طعم خاص آن لذت ببرید.
مواد لازم
2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری سس سویا سبک
1 قاشق غذاخوری سس سویا تیره
1/2 قاشق چایخوری سس چیلی (در صورت تمایل)
1/4 قاشق چایخوری روغن کنجد
1/2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آب
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی (یا روغن بادام زمینی)
3 تا 4 حبه متوسط سیر (ریز خرد شده )
دستورالعمل تهیه
در یک کاسه کوچک ، سرکه برنج ، شکر ، سسهای سویا ، سس چیلی و روغن کنجد را ترکیب کرده و هم بزنید.
در یک کاسه کوچک جداگانه ، نشاسته ذرت را در آب حل کنید.
روغن را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا معطر شود (حدود 30 ثانیه)
مخلوط کاسه اول را دوباره سریع هم بزنید ، آن را به قابلمه اضافه کنید و جوش بیاورید. این مرحله باید حدود یک دقیقه طول بکشد.
مخلوط نشاسته ذرت و آب را دوباره هم بزنید و آن را به سس اضافه کنید تا غلیظ شود.
این سس سیر چینی را در کنار سیب زمینی سرخ شده و یا بشقاب سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید!
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است