سس سیر چینی برای سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات

 

 

سس سیر چینی – یک سس قهوه‌ای رنگ - در منو رستوران‌های چینی کاملاً مشهور است. اگرچه سس سیر اصلی در غذاهای سنتی چین یافت می‌شود و نسخه ای که ما با آن آشنا هستیم آمریکایی سازی شده تا برای غذاهای غربی مناسب باشد و پیدا کردن مواد اولیه در ایالات متحده توسط آشپزهای رستوران‌ها آسان شود.

در آشپزی چینی ، گاهی اوقات غذاهای سرخ شده می توانند در حین پختن آب بیندازند و بسیاری از آشپزهای چینی مخلوط نشاسته چینی و این آب را مخلوط می‌کنند. دوغاب معمولاً 1 تا 2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت است که با چند قاشق غذاخوری آب سبزیجات و یا آب سرد مخلوط می‌شود. با این کار سس موجود در غذاهای سرخ شده غلیظ از آب در میاید. پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد این سس را تهیه کرده و از طعم خاص آن لذت ببرید.

 

مواد لازم

2 قاشق غذاخوری سرکه برنج

2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز

1 قاشق غذاخوری سس سویا سبک

1 قاشق غذاخوری سس سویا تیره

1/2 قاشق چایخوری سس چیلی (در صورت تمایل)

1/4 قاشق چایخوری روغن کنجد

1/2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری آب

1 قاشق غذاخوری روغن نباتی (یا روغن بادام زمینی)

3 تا 4 حبه متوسط ​​سیر (ریز خرد شده )

 

 

دستورالعمل تهیه

در یک کاسه کوچک ، سرکه برنج ، شکر ، سس‌های سویا ، سس چیلی و روغن کنجد را ترکیب کرده و هم بزنید. 

در یک کاسه کوچک جداگانه ، نشاسته ذرت را در آب حل کنید. 

روغن را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا معطر شود (حدود 30 ثانیه) 

مخلوط  کاسه اول را دوباره سریع هم بزنید ، آن را به قابلمه اضافه کنید و جوش بیاورید. این مرحله باید حدود یک دقیقه طول بکشد. 

مخلوط نشاسته ذرت و آب را دوباره هم بزنید و آن را به سس اضافه کنید تا غلیظ شود. 

این سس سیر چینی را در کنار سیب زمینی سرخ شده و یا بشقاب سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید!

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

 

سس سیر چینی برای سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات