سالاد خیار چینی ، چاشنی مناسب برای غذاهای تند
به طور سنتی ، سالاد خیار چینی با طعم دار کردن خیارها در مخلوط تند روغن کنجد ، فلفل چیلی و دانههای فلفل قرمز Sekuan درست میشود. در این دستورالعمل سریع و آسان برای تهیه سالاد خیار ، خیارها در سرکه قرمز و روغن کنجدی که دارای پیاز خرد شده ، زنجبیل و چیلی است ، طعم دار میشوند. سالاد خیار چینی در کنار غذاهای مختلف و البته تند سرو میشود. طعم این سالاد قوی و البته منحصر به فرد است. خیار به دلیل خنک کنندگی گزینه مناسبی برای همراهی غذاهای تند است. پیشکادمی شما را به خواندن ادامه این مطلب دعوت میکند.
مواد لازم
5 عدد خیار
2 قاشق چایخوری نمک
3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
1 قاشق غذاخوری سس سویای سبک چینی
1 و 1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد آسیایی
2/1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده
1/2 قاشق چایخوری تکههای فلفل قرمز تند
دستورالعمل تهیه
خیارها را شسته و خشک کنید. انتهای آن را بریده و سپس آنها را به شیوه تصویر زیر برش دهید.
نوارهای خیار را در آبکش ریخته و روی آنها نمک بپاشید. اجازه دهید خیارها به مدت 30 دقیقه در همین وضعیت بمانند.
بعد از گذشت 30 دقیقه از خواب ، خیارها را از صافی خارج کرده و خشک کنید تا آب اضافی آنها نیز گرفته شود.
در همین حال ، در یک کاسه کوچک ، سس را با مخلوط کردن سرکه قرمز ، سس سویا ، روغن کنجد آسیایی ، شکر قهوه ای ، ریشه زنجبیل تازه و تکههای فلفل قرمز درست کنید.
نوارهای خیار را در ظرف بچینید و سپس سس را روی آنها بریزید. روی ظرف را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و به مدت 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
سالاد خیار را با یک غذای تند آسیایی سرو کنید تا به خنک شدن کام شما کمک کند. از طعمهای متفاوت لذت ببرید!
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است