کدام مواد غذایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهند؟

محققان معتقدند برخی از عوامل تغذیه‌ای ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده یا روده بزرگ را کاهش دهند. همچنین عوامل غذایی خاصی وجود دارد که ممکن است این خطر را افزایش دهد.

سرطان روده بزرگ به آرامی توسعه می‌یابد و فرصت‌های زیادی را برای مداخله و پیشگیری فراهم می‌کند.غربالگری و تشخیص به موقع و همچنین داشتن یک سبک زندگی سالم برای اعمال این پیشگیری  ، حیاتی است.

هنوز معلوم نیست که رژیم ایده آل برای پیشگیری از سرطان روده چیست. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع ، تیمی از دانشمندان مستقر در فرانسه ، هلند و کانادا شواهد موجود را بررسی کردند. آنها دریافتند که برخی از غذاها و داروها ممکن است به جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک کنند. 

چه چیزی ممکن است درصد خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد؟

به گفته آمبر اینگرام ، متخصص تغذیه ثبت شده در مرکز پزشکی دانشگاه ایکس اوهایو در وکسنر ، این بررسی نشان داد که عوامل تغذیه ای که با کاهش این خطرهمراه بودند شامل منیزیم ، فولات ، محصولات لبنی ، فیبر ، سویا ، میوه‌ها و سبزیجات بودند.

اینگرام گفت ، با این حال ، 80 مطالعه موجود در این بررسی مربوط به جمعیتی با متوسط ​​خطر است. یعنی هر کسی که سابقه برداشتن آدنوم (پولیپ) ، دیابت ، بیماری التهابی روده یا عوامل ژنتیکی را داشته باشد که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد ، از مطالعه خارج شده است.

بنابراین ، برای افرادی که خطر متوسط ​​دارند ، این مواد غذایی ممکن است به طور بالقوه در برابر سرطان روده بزرگ محافظت کنند.  دکتر میشل پرلمن ، متخصص گوارش و متخصص طب چاقی در سیستم بهداشت دانشگاه میامی ، بیشتر توضیح داد که این به دلیل تغییرات زیادی در کیفیت مطالعه ، سوگیری انتشار و سایر عوامل است.

 

چه غذاهایی ممکن است درصد خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش دهند؟

اینگرام توضیح داد که گوشت و الکل عواملی هستند که به نظر می‌رسد خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند. به طور خاص ، مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده با افزایش این خطر مرتبط است. در حقیقت ، با هر 100 گرم اضافی گوشتی که در کل روز مصرف شده ، این خطر 10 تا 30 درصد افزایش می‌یابد.

در مورد ارتباط الکل با خطر ابتلا به این سرطان اینگرام گفت که حتی محققان شاهد افزایش این خطر در افرادی بودند که در روز فقط یک تا دو نوشیدنی الکی را مصرف کرده‌اند. در این مطالعه میزان مصرفی کمتر از این مقدار ، بررسی نشده است.

کدام مواد غذایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهند؟