کیک شکلاتی بدون آرد با موزیپان و گردو

برای تهیه این کیک، ابتدا فر را به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرم کنید و قالب ۹ اینچی را چرب کنید یا روغن بزنید.

گردوها را به همراه یک قاشق غذاخوری از شکر در فودپروسسور پودر کنید تا خوب خرد شوند. سپس آن‌ها را به یک کاسه منتقل کرده و روغن را از ظرف فودپروسسور پاک کنید. بعد از آن، شکلات را با یک قاشق دیگر از شکر تا اندازه‌هایی از پودر تا قطعات یک چهارم اینچ خرد شود، در فودپروسسور پالس دهید. سپس آن‌ها را به کاسه حاوی گردوها، پوست پرتقال اگر استفاده می‌کنید، و نمک اضافه کرده و مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ و تمیز، سفیده‌های تخم مرغ را با کره‌ی تارتار در سرعت متوسط زده تا سفید و کرمی شوند و شیرینی‌های نرمی ایجاد کنند. در سرعت متوسط-بالا، به تدریج نصف پیمانه باقی‌مانده شکر را اضافه کرده و زده تا براق و سفت اما خشک نشود.

نصف مخلوط شکلات را روی سفیده‌های تخم مرغ بریزید و با یک اسکوپ بزرگ به آرامی آن‌ها را با یک اسکوپ بزرگ تا زمانی که تقریباً ترکیب شوند، تازه کنید. باقی مانده شکلات را هم به همین روش اضافه کرده و تا زمانی که به طور یکنواخت ترکیب شوند، تازه کنید.

آزمایشهای خود را در قالب آماده شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. درون فر بگذارید و بپزید ۲۵-۳۰ دقیقه تا آن زمان که بپفکد و طلایی شود و زمانی که به آرامی فشرده شود، به عقب برگردد. روی رک بگذارید تا خنک شود. یک چاقو یا اسپاتول فلزی را دور اطراف سایه‌ها حرکت دهید تا حلقه را پیش از جدا کردن آن، آزاد کنید.

قبل از اینکه شکلات زمان کافی برای سفت شدن داشته باشد، با خامه ورقه‌ای سرو کنید.

در این مقاله، دستور تهیه کیک شکلاتی بدون آرد با موزیپان و گردو از آلیس مدریچ (نویسنده کتاب دسرهای خوشمزه و آسان) را خواهید خواند. این کیک، ترکیبی از قطعات کوچک شکلات و گردو در مرنگ است و اگرچه ظاهر آن جذاب نیست، اما اگر عاشق شکلات مذاب و خامه‌ای هستید، حتماً از آن لذت خواهید برد.

Reference from News: Chocolate Walnut Tweed Torte

در این مقاله، دستور تهیه کیک شکلاتی بدون آرد با موزیپان و گردو از آلیس مدریچ (نویسنده کتاب دسرهای خوشمزه و آسان) را خواهید خواند. این کیک، ترکیبی از قطعات کوچک شکلات و گردو در مرنگ است و اگرچه ظاهر آن جذاب نیست، اما اگر عاشق شکلات مذاب و خامه‌ای هستید، حتماً از آن لذت خواهید برد.