طعم دلپذیر ماهی سرخ شده با پوسته خردلی

برای آماده‌سازی، فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت پیش‌گرم کنید. سینی پخت را با فویل پوشانده و کمی اسپری روغن زیتون بپاشید. در یک کاسه کوچک، خردل‌ها، زیره و عسل را با هم مخلوط کنید. ماهی را بشویید و خشک کنید. پوسته خردلی را به هر دو طرف ماهی بمالید و روی سینی پخت آماده شده قرار دهید. برای ماهی ۱ ۱/۲ اینچ ضخیم، ۲۰ دقیقه در فر پیش‌گرم شده پخت کنید. ماهی را روی بشقاب‌های تکیه دهید و آب پخت را روی بالای آن بریزید. با فلفل پاشید.

آب را به جوش بیاورید و جو را اضافه کنید. وقتی آب دوباره به جوش بیاید، حرارت را به میانه کاهش دهید، درپوش کنید و ۱۰ دقیقه بپزید. آبکش کنید. ۱ قاشق چای‌خوری روغن را در یک ماهیتابه ضدچسب گرم کنید و پیاز را تا زمانی که شفاف و طلایی شود، ۱۰ دقیقه سرخ کنید. گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و ۲ دقیقه سرخ کنید. جو، نعناع و روغن باقی‌مانده را اضافه کنید. خوب هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید.

در این دستور پخت، پوسته خردلی ترش به این ماهی سرخ شده طعمی عالی می‌دهد و آب‌های آن را درونش محکم می‌کند. از دو نوع خردل، خردل دیژون و خردل دانه‌ای در این دستور استفاده می‌شود. این یک دستور بسیار ساده است و هنگامی که در فر قرار می‌گیرد، می‌توانید به سرعت جو را آماده کنید.

Reference from News: Diabetes Quick Fix: Mustard Crusted Snapper with Tomato and Mint Barley

در این دستور پخت، پوسته خردلی ترش به این ماهی سرخ شده طعمی عالی می‌دهد و آب‌های آن را درونش محکم می‌کند. از دو نوع خردل، خردل دیژون و خردل دانه‌ای در این دستور استفاده می‌شود. این یک دستور بسیار ساده است و هنگامی که در فر قرار می‌گیرد، می‌توانید به سرعت جو را آماده کنید.