راهکارهای بهبود تغذیه بر اساس توصیههای سازمان بهداشت جهانی
در این مقاله به راهکارهای بهبود تغذیه بر اساس توصیههای سازمان بهداشت جهانی پرداخته شده است. به گفته WHO، بهتر است روزانه حداقل ۴۰۰ گرم (۵ بخش) میوه و سبزیجات مصرف شود. انتخاب میوهها و سبزیجات با رنگهای مختلف میتواند باعث فراهم آوردن طیف گستردهای از مواد مغذی شود.
همچنین، بهتر است از غلات کامل مانند برنج قهوهای، نان کامل و پاستا از غلات کامل به جای غلات پردازش شده یا رفینه استفاده شود. همچنین، مصرف نوشیدنیها و تنقلات شکرآمیز باید محدود شود و کمتر از ۱۰٪ از کل انرژی مصرفی از شکرهای آزاد باشد.
میزان مصرف روزانه توصیه شده برای یک بزرگسال شامل: ۲ پیمانه میوه (۴ بار مصرف)، ۲.۵ پیمانه سبزیجات (۵ بار مصرف)، ۱۸۰ گرم غلات و ۱۶۰ گرم گوشت و لوبیا است.
مصرف زیاد گوشت قرمز میتواند هفتهای ۱-۲ بار و مرغ ۲-۳ بار باشد. همچنین، حداقل باید روزانه حداقل ۵ بخش میوه و سبزیجات مصرف شود (حداقل ۴۰۰ گرم).
سازمان بهداشت جهانی پیشنهاد میدهد حداقل ۸-۱۰ پیمانه (۶۴-۸۰ اونس) آب در روز مصرف شود. همچنین، مصرف نوشیدنیها و نوشابههای شکرآمیز باید محدود شود.

Reference from News: What is a healthy diet as per WHO?
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است