در جستجوی جایگزینی برای تخم مرغ: دستورالعملهای ساده و سالم بدون تخم مرغ
۱. مواد لازم: ۴ تا موز رسیده، پوست گرفته شده و به ضخامت ۱۲ میلیمتر برش داده شده، ۱ پیمانه مخلوط پنکیک و وافل، ۲ قاشق غذاخوری پنبهای طبیعی با روغن زیتون، ذوب شده، اسپری ضد چسب پخت و پز
۲. فر را به دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت پیشگرم کنید؛ یک سینی فلزی با لبههای بالایی را با کاغذ پارچهای پوشانده و روی آن قرار دهید.
۳. مانگو، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱/۴ پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط به جوش بیاورید؛ حرارت را به حداقل کاهش دهید و ۴ دقیقه یا تا زمانی که مانگو خیلی نرم شود، هم زده کنید.
۴. مخلوط مانگو را به یک مخلوطکن منتقل کنید؛ بر روی حالت بالا تا زمانی که نرم شود، پوره کنید. تقریباً ۳ قاشق غذاخوری تهیه میکند.
۵. توت فرنگی، ۱ قاشق غذاخوری شکر باقیمانده و ۱/۴ پیمانه آب را در همان قابلمه کوچک روی حرارت متوسط به جوش بیاورید؛ حرارت را به حداقل کاهش دهید و ۴ دقیقه یا تا زمانی که توت فرنگی خیلی نرم شود، هم زده کنید.
۶. مخلوط توت فرنگی را به یک مخلوطکن منتقل کنید؛ بر روی حالت بالا تا زمانی که نرم شود، پوره کنید. تقریباً ۳ قاشق غذاخوری تهیه میکند.
۷. مخلوط پنکیک و وافل، روغن طبیعی و ۳/۴ پیمانه آب را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
۸. ماهیتابه بزرگ غیر چسب را روی حرارت متوسط پیشگرم کنید؛ با اسپری پخت و پز پاشید.
۹. به دو دسته، موزها را در مخلوط آغشته کنید تا پوشش دهد، اجازه دهید زیادهروی راه بیافتد؛ در ماهیتابه قرار دهید و ۴ دقیقه یا تا زمانی که بالا و پایین طلایی شوند، بپزید، یکبار برگردانید.
۱۰. موزها را عمودی قرار دهید و ۱ دقیقه بپزید، برگردانید تا تمام سطوح طلایی شوند.
۱۱. به سینی آماده منتقل کنید؛ در حالی که دسته دیگر را پخت میکنید، در فر گرم نگه دارید. تقریباً ۴۰ تکه تهیه میکند.
۱۲. تکههای پنکیک را با مخلوط مانگو و توت فرنگی برای مکیدن سرو کنید.
۱۳. دستورالعملهای فوق متعلق به ملانی مارکوس است و با Fox News Digital به اشتراک گذاشته شدهاند.

Reference from News: Dietitian shares 3 simple eggless breakfast recipes as egg prices soar
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است