افزایش قیمت تخم مرغ و تاثیر آن بر صنعت رستورانها و نانواییها
گزارش پیشبینی قیمت غذا از سوی USDA نشان میدهد که قیمت تخم مرغ در سال گذشته 53 درصد افزایش یافته است و پیشبینی میشود که در سال 2025 41 درصد دیگر افزایش یابد. شیوع بیماری طیور باعث کاهش عرضه شده و باعث شده است که بسیاری از زنجیرههای فروشگاهی تعداد کارتنهایی که مشتریان خردهفروشی میتوانند در یک بازدید تکیه کنند، محدود کنند.
افزایش قیمت تخم مرغ همچنین باعث شده است که رستورانها و نانواییها، هم اپراتوران زنجیرهای ملی و هم مالکان مستقل، منوی خود را تغییر دهند یا قیمتها را افزایش دهند.
اما تا این لحظه، در The Farmhouse همه چیز به طور عادی پیش میرود.
وینس پاردس، آشپز اجرایی و هممالک این مکان برنج فارم تصریح میکند که از Buttonwood Farm در کالیفرنیا، میزوری، یک مزرعه کوچک که تخم مرغهای گیاهخوار و غیر-ژنتیکی فراهم میکند، برای توانایی کنترل افزایش قیمتها استفاده میکند. او در حال حاضر هر کارتن تخم مرغ (15 دزن یا 180 تخم مرغ) را با قیمت 57 دلار خریداری میکند (کاهش قیمت از حداکثر 133 دلار در چند هفته گذشته).

Reference from News: As egg-flation hits Kansas City restaurants, buying local offers more sustainable
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است