zobo ، یک نوشیبدنی چای ترش به سبک نیجریه

پیشکادمی قصد دارد در این مطلب شما را با یک نوشیدنی به سبک نیجریه‌ای آشنا کند. این نوشیدنی را در نیجریه با دم‌کرده گیاه چای ترش درست می‌کنند. نوشیدنی Zobo را می‌توان به روش‌های مختلف طعم دار و به صورت گرم یا سرد سرو کرد. این نوشیدنی به نام‌های زیادی از جمله zobo ، sorrel sor و agua de Jamamaica معروف است.

 

مواد لازم

گیاه چای ترش ، 1 فنجان

آب ، 6 فنجان

 میخک کامل ، 10 عدد

زنجبیل تازه ، پوست کنده و خرد شده ، 1 عدد 

 

برای سرو

شربت ساده زنجبیل 

 

دستورالعمل تهیه

گیاه چای ترش را در قابلمه بریزید. 4 فنجان آب به همراه میخک به قابلمه اضافه کنید

در مخلوط کن ، زنجبیل را با 1 فنجان آب ترکیب کنید. آن را حدود 30 تا 45 ثانیه مخلوط کنید تا زنجبیل نرم شود. زنجبیل پوره شده را به همراه 1 فنجان آب دیگر به قابلمه اضافه کنید

حدود 10 تا 12 دقیقه بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر آن را روی حرارت کم قرار دهید

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود ، سپس از صافی رد کنید

نوشیدنی را داخل بطری‌های درب دار بریزید. نوشیدنی چای ترش را برای سرو ، با مقداری شربت ساده زنجبیل شیرین کنید و از طعم متفاوت این نوشیدنی که به سبک نیجریه فراهم شده ، لذت ببرید!

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

نوشیدنی چای ترش ، میخک و زنجبیل