قهرمانی برای قیمتهای مناسب: داستان بکی اکسل، ملکه آشپزی بدون گلوتن
بکی اکسل، نویسنده کتابهای آشپزی بدون گلوتن، در مورد چگونگی افزایش قیمتهای غذاهای بدون گلوتن حرف میزند و راهکارهایی برای تهیه وعدههای خوشمزه و قیمتمناسب ارائه میدهد. او میگوید: "غذاهای بدون گلوتن خیلی گران است. همیشه گران بوده است و همیشه گران خواهد بود."
اکسل، که سفیر یکی از خیریههای بدون گلوتن است، میگوید: "خرید هفتگی بر روی رژیم بدون گلوتن ممکن است تا 35٪ گرانتر از یک خرید معمولی باشد. این وضعیت برای کسانی که بدون گلوتن زندگی میکنند، قابل قبول نیست."
اکسل با انتشار کتاب هفتم خود، "بودجه آشپزی بدون گلوتن"، قصد دارد به هر کسی که رژیم بدون گلوتن دارد، گزینههایی با قیمت مناسب ارائه دهد. این مجموعه دستور پخت و پز، مجموعهای از دستوراتی است که او میگوید دقیقاً آن چیزی بود که وقتی 16 سال پیش بدون گلوتن شد، نیاز داشت.

Reference from News: Becky Excell: 'We miss out on loads of situations because we're gluten-free'
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است