ترشی هویج مکزیکی ، با طعمی که در خاطر می‌ماند

 

ترشی هویج مکزیکی ترشی معروفی است که در کشورهای زیادی چاشنی غذاهای مختلفی می‌شود. تهیه این ترشی بسیار سریع و آسان است. پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد طعم این ترشی هویج و پیاز را که مدیون جوشیدن پونه کوهی در سرکه سیب است ، بچشید!

 

مواد لازم:

3 عدد هویج بزرگ

2 عدد فلفل تند متوسط

1 عدد پیاز کوچک

2 عدد حبه سیر

2 عدد برگ بو

1 فنجان سرکه سیب

½ فنجان آب

2 قاشق غذاخوری نمک

1 قاشق غذاخوری شکر (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک

1 شاخه آویشن تازه یا کمی آویشن خشک

 

دستورالعمل تهیه ترشی هویج مکزیکی

هویج‌ها ، پیازها و فلفل‌ها را حلقه کرده و داخل شیشه خشک و تمیز بریزید.

در یک قابلمه کوچک سرکه را همراه با نمک ، شکر ، آب و پونه کوهی روی حرارت گاز جوش آورید.

بقیه مواد را نیز داخل شیشه بریزید.

بعد از جوشیدن مخلوط داخل قابلمه ، آن را داغ روی مواد داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید.

بعد از هم دما شدن شیشه و دمای اتاق ، آن را داخل یخچال گذاشته و چند روز بعد میل کنید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

 

 

ترشی هویج مکزیکی ، با طعمی که در خاطر می‌ماند