ترشی هویج مکزیکی ، با طعمی که در خاطر میماند
ترشی هویج مکزیکی ترشی معروفی است که در کشورهای زیادی چاشنی غذاهای مختلفی میشود. تهیه این ترشی بسیار سریع و آسان است. پیشکادمی به شما پیشنهاد میدهد طعم این ترشی هویج و پیاز را که مدیون جوشیدن پونه کوهی در سرکه سیب است ، بچشید!
مواد لازم:
3 عدد هویج بزرگ
2 عدد فلفل تند متوسط
1 عدد پیاز کوچک
2 عدد حبه سیر
2 عدد برگ بو
1 فنجان سرکه سیب
½ فنجان آب
2 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر (در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
1 شاخه آویشن تازه یا کمی آویشن خشک
دستورالعمل تهیه ترشی هویج مکزیکی
هویجها ، پیازها و فلفلها را حلقه کرده و داخل شیشه خشک و تمیز بریزید.
در یک قابلمه کوچک سرکه را همراه با نمک ، شکر ، آب و پونه کوهی روی حرارت گاز جوش آورید.
بقیه مواد را نیز داخل شیشه بریزید.
بعد از جوشیدن مخلوط داخل قابلمه ، آن را داغ روی مواد داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید.
بعد از هم دما شدن شیشه و دمای اتاق ، آن را داخل یخچال گذاشته و چند روز بعد میل کنید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است