راز تهیه خمیر کوکی خوراکی و خوشمزه با سه ماده ساده
از کودکی همیشه فکر میکردم خمیر کوکی طعم بهتری نسبت به کوکیهای پخته شده دارد؛ هنوز هم مطمئن نیستم که این طعم خوشمزه به خاطر بافت نرم و چسبندهاش است یا هیجان دزدیدن یک تکه از آن وقتی والدینم نگاه نمیکردند. اگر شما هم مثل من معتقدید خمیر کوکی از کوکیها برتر است، فقط به سه ماده نیاز دارید تا یک میانوعده خوراکی و لذیذ تهیه کنید: شکر قهوهای، کره یا روغن نارگیل سفت، و آرد تست شده. چرا آرد تست شده؟ چون خوردن آرد خام اصلاً توصیه نمیشود، حتی اگر قبلاً این کار را کرده باشید.
این خمیر کوکی ساده تقریباً در لحظه آماده میشود. کافی است کره یا روغن نارگیل را با شکر قهوهای مخلوط کنید، سپس آرد تست شده را اضافه کنید و خمیر خوراکی و ایمن شما آماده است (برخلاف برخی نسخههای آماده فروشگاهی که ممکن است طعم خوبی داشته باشند اما ایمن نباشند). برای تست کردن آرد، آن را روی سینی فر بریزید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت حدود ۱۰ دقیقه بپزید. این دستور پایه به تنهایی میتواند اشتیاق شما به خمیر کوکی را برطرف کند، اما راههای زیادی برای شخصیسازی آن وجود دارد تا دنیای خمیر کوکی شما را متحول کند.

Reference from News: The 3 Ingredients Required For Easy Homemade Cookie Dough - The Takeout
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است