کوبلر هلو،از خوشمزه‌ترین دسر‌های تابستان

 

یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای تابستان،کوبلر هلو است که حتما باید آن را با هلوی تازه تهیه کنید و عصر تابستان خود را با همراهی این دسر لذیذ در کنار بستنی،شیرین کنید.کوبلر هلو از آن دسته دسر‌هایی هست که افراد به چشیدن آن تمایل دارند،پس این دسر یک گزینه مناسب برای پذیرایی از میهمان های فصل تابستان است.

در ادامه این مطلب با دستورالعمل تهیه کوبلر هلو آشنا می‌شوید که به شما قول می‌دهیم طعم بسیار لذیذی را خواهید چشید و در لیست برنامه‌های هر تابستان،تهیه کوبلر هلو را نیز قرار خواهید‌ داد.

 

الف)مواد لازم برای آماده‌سازی هلو

4 عدد هلو تازه هلو (سفت اما رسیده) ، برش خورده

1 و1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

1/2 فنجان (100 گرم) شکر گرانول

1 قاشق غذاخوری (8 گرم) نشاسته ذرت

3/4 قاشق غذاخوری پودر دارچین

1/8 قاشق غذاخوری جوز هندی

 

ب) مواد لازم برای تهیه لایه سطح کوبلر هلو

1 و 1/2 فنجان (200 گرم) آرد کیک

3/4 فنجان (150 گرم) شکر گرانول

2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

1/4 قاشق غذاخوری جوش شیرین

1/2 قاشق غذاخوری نمک

10 قاشق غذاخوری (143 گرم) کره بدون نمک ، سرد و خرد‌شده به شکل مکعب‌های کوچک

1 فنجان (235 میلی لیتر) شیر (buttermilk)

1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

2 قاشق چایخوری (8 گرم) پودر قند ، برای پاشیدن روی سطح دسر

 

دستورالعمل آماده برای آماده کردن هلو

فر را از قبل تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

هلوهای خرد‌شده را همراه با آبلیمو در یک ظرف مناسب فر در ابعاد 13 در 9 بریزید.

در یک کاسه کوچک 1/2 فنجان شکر،نشاسته ذرت ، 1/2 قاشق غذاخوری دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

مخلوط  را به طور مساوی روی هلو‌ها بپاشید و سپس هلوها را به طور یکنواخت با مخلوط شکر،دارچین،جوز هندی و ذرت بپوشانید و کنار بگذارید.

 

دستورالعمل برای لایه سطح دسر

در صورتی که از آرد کیک همه منظوره استفاده می‌کنید،در یک کاسه بزرگ آرد را با 3/4 فنجان شکر ،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک مخلوط کنید.

کره را داخل آرد هم بزنید سپس یک گودی را در مرکز مخلوط  حفر کنید.

وانیل و شیر را با مخلوط ترکیب کنید اما بیش از حد هم نزنید که شل نشود.

 

حالا مخلوط آردی را که با شیر و وانیل ترکیب شده،روی هلو‌های آماده شده بریزید.

2 قاشق غذاخوری پودر قند را با 1/4 قاشق غذاخوری دارچین هم بزنید و به طور مساوی روی سطح دسر بپاشید.

به مدت 40 الی 45 دقیقه ظرف را داخل فر قرار دهید تا وقتی رنگ دسر طلایی شود.

کوبلر هلو را از فر خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه  قبل از ریختن دسر داخل ظرف مناسب سرو، خنک شود. کوبلر هلو را با بستنی وانیلی سرو و عصر تابستان خوش‌طعم خود را سپری کنید.

از طعم‌های متفاوت لذت ببرید! 

 

 

کوبلر هلو،از خوشمزه‌ترین‌ دسرهای تابستان