سس سبز اسپانیایی Mojo de Cilantro یا Cilantro

 

سس سبز اسپانیایی موخوس (با تلفظ "MO-hos") به فرهنگ غذایی جزایر تعلق دارد. این سس‌ سبز اسپانیایی با سرکه ، سیر و روغن زیتون درست می‌شود. این نوع سس‌ها در اسپانیا اغلب کنار سیب‌زمینی ، گوشت و ماهی به صورت سرد سرو می‌شوند. به طور کلی دو نسخه از موخوس اسپانیایی وجود دارد: mojo rojo (سس قرمز) و mojo verde (سس سبز) و گاهی اوقات می‌توانند تند باشند.

دستورالعملی که پیشکادمی در این مطلب با شما به اشتراک می‌گذارد ، به هیچ وجه تند نیست.

 

مواد لازم

3 تا 4 حبه سیر

یک دسته گشنیز تازه (حدود 1 و نیم فنجان)

1/4 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

3/4 قاشق چایخوری نمک درشت

1/2 تا 1 فنجان روغن زیتون

4 تا 5 قاشق غذاخوری آب

سرکه (در صورت تمایل)

 

دستورالعمل تهیه

حبه‌های سیر را پوست بگیرید و ساقه‌های گشنیز را جدا کنید.

سیر و گشنیز را با زیره و نمک در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مخلوطی خمیری شکل به وجود آید. هنگامی که مخلوط کن در حال کار است ، به تدریج روغن زیتون را به مواد داخل آن بیفزایید.

مقدار کمی آب نیز اضافه کنید تا سس غلیظ شود اما نه به اندازه‌ای که رب غلیظ است.

طبق سلیقه خود 1 تا 2 قاشق چایخوری نیز سرکه اضافه کنید.

سس سبز اسپانیایی موخوس آماده مصرف است. این سس سبز و معطر را در کنار غذاها و سالادها

سرو کرده از طعم و عطر دلپذیر آن لذت ببرید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

 

 

دستورالعمل تهیه سس سبز اسپانیایی