سالاد مرغ گریل‌شده کالیفرنیا ، با عطر و طعم باور‌نکردنی

سالادها از غذاهایی هستند که اگر حاوی مرغ یا گوشت هم باشند ، کاملا سیر‌کننده هستند و یک وعده‌ی غذایی کامل و کافی به حساب می‌آیند. سالاد مرغ کبابی کالیفرنیا که در این مطلب با دستورالعمل تهیه آن آشنا می‌شویم ، بسیار آسان است. این سالاد مرغ کالیفرنیا با نوعی سس درست می‌شود که عطر و طعم آن باورنکردنی است.

سبزیجات ، پنیر بلو  و زیتون کالاماتا به مرغ خوابانده‌شده در سس ، رنگ و طعم خاصی می‌دهند. می‌توانید با خیال راحت سبزیجات و پنیر را بر اساس آنچه در خانه دارید ، تغییر دهید. طعم‌دهنده‌ها بسیار متنوع هستند و بسیاری از مواد مختلف را می‌توان در کنار هم به یک ترکیب خوشمزه تبدیل کرد.

 

مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:

1/2 فنجان روغن زیتون

1/4 فنجان سرکه بالزامیک

1 قاشق غذاخوری خردل

1 قاشق چایخوری آب لیمو

2 قاشق چای خوری موسیر (خرد شده)

1 حبه سیر کوچک (خرد شده)

1 قاشق چایخوری شکر

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده

2 عدد سینه مرغ (بدون استخوان ، بدون پوست)

 

مواد لازم برای تهیه سالاد:

2 عدد کاهو رومی

1 فنجان گوجه فرنگی (خرد شده)

1 فنجان زیتون کالاماتا (خرد شده)

1 فنجان خیار (خرد شده)

1 عدد آووکادو

1/2 فنجان پنیر بلو (خرد شده)

 

مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا مواد امولسیون شده و کاملاً با هم ترکیب شوند.

نیمی از مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید ، نیمی دیگر را برای سس موقع سرو ، کنار نگه دارید. سینه‌های مرغ را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و روی مرغ‌ها را کاملا با مواد سس بپوشانید. کاسه حاوی مرغ و سس را حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هر چه بیشتر بماند ، آب لیمو شروع به تجزیه مرغ می‌کند و باعث می‌شود گوشت مرغ سریعتر بپزد.

یک ظرف گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و هر طرف مرغ را حدود 5 دقیقه بپزید. مرغ را تا زمانی که کاملا بپزد ، گریل کنید.

در حالی که مرغ در حال پخت است ، سبزیجات را آماده کنید.

کاهو را بشویید ، خشک کنید و برش دهید. حالا کاهو رومی را داخل ظرف بزرگ مناسب برای سرو قرار دهید.

پوست آووکادو را نازک برش دهید و آووکادو را به صورت تکه ای خرد کنید.

زیتون کالاماتا را در یک قسمت ، خیار را در قسمت دیگر قرار دهید. این باعث می شود سالادی زیبا داشته باشید و هنگام غذا خوردن مواد را به اندازه‌ای که دوست دارید ، با هم مخلوط کنید.

بعد از پخته شدن مرغ ، اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه استراحت کند تا آب آن به گوشت جذب شود. سپس مرغ را ورقه ورقه کرده و در مرکز ظرف سالاد قرار دهید.

باقی‌مانده‌ی سس را روی کل سالاد بریزید و بلافاصله آن را سرو کنید.

 

نکات دستورالعمل تهیه سالاد مرغ گریل‌شده کالیفرنیا

سبزیجات ، پنیر و ترشی‌های مختلف در این سالاد عالی عمل می کنند. می‌توانید پنیر فتا یا بز ، هویج خرد شده یا فلفل قرمز را نیز در این ترکیب امتحان کنید.

همچنین می‌توانید در این دستورالعمل از انواع دیگر کاهو و یا از اسفناج نیز استفاده کنید.

 

از طعم‌های متفاوت لذت ببرید!

 

دستورالعمل تهیه سالاد مرغ گریل‌شده کالیفرنیا ، با عطر و طعم باور‌نکردنی