سالاد مرغ گریلشده کالیفرنیا ، با عطر و طعم باورنکردنی
سالادها از غذاهایی هستند که اگر حاوی مرغ یا گوشت هم باشند ، کاملا سیرکننده هستند و یک وعدهی غذایی کامل و کافی به حساب میآیند. سالاد مرغ کبابی کالیفرنیا که در این مطلب با دستورالعمل تهیه آن آشنا میشویم ، بسیار آسان است. این سالاد مرغ کالیفرنیا با نوعی سس درست میشود که عطر و طعم آن باورنکردنی است.
سبزیجات ، پنیر بلو و زیتون کالاماتا به مرغ خواباندهشده در سس ، رنگ و طعم خاصی میدهند. میتوانید با خیال راحت سبزیجات و پنیر را بر اساس آنچه در خانه دارید ، تغییر دهید. طعمدهندهها بسیار متنوع هستند و بسیاری از مواد مختلف را میتوان در کنار هم به یک ترکیب خوشمزه تبدیل کرد.
مواد لازم برای طعمدار کردن مرغ:
1/2 فنجان روغن زیتون
1/4 فنجان سرکه بالزامیک
1 قاشق غذاخوری خردل
1 قاشق چایخوری آب لیمو
2 قاشق چای خوری موسیر (خرد شده)
1 حبه سیر کوچک (خرد شده)
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
2 عدد سینه مرغ (بدون استخوان ، بدون پوست)
مواد لازم برای تهیه سالاد:
2 عدد کاهو رومی
1 فنجان گوجه فرنگی (خرد شده)
1 فنجان زیتون کالاماتا (خرد شده)
1 فنجان خیار (خرد شده)
1 عدد آووکادو
1/2 فنجان پنیر بلو (خرد شده)
مواد لازم برای طعمدار کردن مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا مواد امولسیون شده و کاملاً با هم ترکیب شوند.
نیمی از مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید ، نیمی دیگر را برای سس موقع سرو ، کنار نگه دارید. سینههای مرغ را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و روی مرغها را کاملا با مواد سس بپوشانید. کاسه حاوی مرغ و سس را حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هر چه بیشتر بماند ، آب لیمو شروع به تجزیه مرغ میکند و باعث میشود گوشت مرغ سریعتر بپزد.
یک ظرف گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و هر طرف مرغ را حدود 5 دقیقه بپزید. مرغ را تا زمانی که کاملا بپزد ، گریل کنید.
در حالی که مرغ در حال پخت است ، سبزیجات را آماده کنید.
کاهو را بشویید ، خشک کنید و برش دهید. حالا کاهو رومی را داخل ظرف بزرگ مناسب برای سرو قرار دهید.
پوست آووکادو را نازک برش دهید و آووکادو را به صورت تکه ای خرد کنید.
زیتون کالاماتا را در یک قسمت ، خیار را در قسمت دیگر قرار دهید. این باعث می شود سالادی زیبا داشته باشید و هنگام غذا خوردن مواد را به اندازهای که دوست دارید ، با هم مخلوط کنید.
بعد از پخته شدن مرغ ، اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه استراحت کند تا آب آن به گوشت جذب شود. سپس مرغ را ورقه ورقه کرده و در مرکز ظرف سالاد قرار دهید.
باقیماندهی سس را روی کل سالاد بریزید و بلافاصله آن را سرو کنید.
نکات دستورالعمل تهیه سالاد مرغ گریلشده کالیفرنیا
سبزیجات ، پنیر و ترشیهای مختلف در این سالاد عالی عمل می کنند. میتوانید پنیر فتا یا بز ، هویج خرد شده یا فلفل قرمز را نیز در این ترکیب امتحان کنید.
همچنین میتوانید در این دستورالعمل از انواع دیگر کاهو و یا از اسفناج نیز استفاده کنید.
از طعمهای متفاوت لذت ببرید!
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است