دو دستور پخت با جذابیت گسترده، با استفاده از مواد اولیه عالی ایرلندی که میتوانند در هر نقطهای از جهان بازسازی شوند
آشپزی سنتی ایرلندی یکی از موضوعات پربحث در بین کسانی است که به غذا یا خدمات مرتبط با آن در این کشور مرتبط هستند. این چیزی است؟ غذاهایی کدام هستند؟ چه مواد اولیهای را بهترین کلاس در آن میدانیم؟ در حالی که هنوز مسیر طولانیای را پیش رو داریم، علاقه و گفتگو درباره غذا در ایرلند دورانداز از آنچه 20 سال پیش بوده است. از طریق کار برجسته بسیاری، از نسل به نسل، فرهنگ غذایی هرگز قویتر نبوده است. ما فقط باید به روند جلو بگیریم. زمانی که در سال 2008 در آشپزخانههای حرفهای آشپزی را شروع کردم، ایرلند میزبان یک رستوران دو ستاره میشلن بود، همراه با هفت رستوران یک ستاره. هفده سال بعد، و این تعداد به پنج رستوران دو ستاره و 18 رستوران یک ستاره افزایش یافته است. بدون اشاره به تعداد بیشماری از رستورانهای محلی، هتلها، بیستروها، کافهها، نانواییها و جشنوارههایی که صنعت پویا و خلاقی را تشکیل میدهند که همه ما میتوانیم بخشی از آن باشیم.
روز سنت پاتریک و "سبز شدن جهانی" آن در سالهای اخیر به این معناست که ایرلند در طول جشنواره به چشمهای بسیاری در سراسر جهان میرسد، نوری روشن بر همه چیزی که بر روی جزیره کوچک ما داریم میاندازد. این هفته، دو دستور پخت با جذابیت گسترده که از مواد اولیه عالی ایرلندی استفاده میکنند و میتوانند در هر نقطهای از جهان بازسازی شوند. اولین دستور یک نسخه از برگر کوچک یا اسلایدر است - یک لمس از فلیم ایرلندی به این غذای کلاسیک آمریکایی. به جای پتی برگر معمولی، از یک تکه گوشت گاوی ایرلندی استفاده کردهام که به آرامی پخته شده و در استوت و شیره گلابی گلاسه شده، سپس با حلقههای پیاز شده، سالاد جعفری و کرم هویج تزئین شده است.
دستور پخت دوم یک نگاه جدید به بیکن و کلم است، طراحی شده برای آمادهسازی پیش از زمان و پخت به عنوان یک استارتر یا غذای اصلی سبک. این دستور از عناصر کروکت اسپانیایی استفاده میکند، از یک بشامل پنیری به عنوان پایه برای اتصال گوشت گوزن که به آرامی پخته شده و کلم قبل از بسیار خوب ادویهای شدن استفاده میکند. این با یک سس گریبیش، نام شیکی برای سالاد تخممرغ، پر از جعفری، آب لیمو و کاپرها بر روی کیک تزئین شده است. این شاید مانند غذای سنتی شما نظر نمیرسد، اما در زبان طعم همه نقاط حساس یک بشقاب بیکن، کلم و سس جعفری را زده است.

Reference from News: Mark Moriarty: Two Irish classics - Guinness beef and bacon - get a modern day makeover
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است