دسرهای کلاسیک اسپانیایی
اگر نمیتوانید به شیرینی فروشی سنتی اسپانیا برسید ، میتوانید طعمهای دلپذیر کیکها و شیرینیهای جذاب اسپانیا را در خانه بچشید. علاوه بر شیرینیهای فانتزی که بسیار خوشمزه به نظر میرسند ، بسیاری از دسرهای کلاسیک یا سنتی اسپانیایی نیز وجود دارند که طعم فوقالعادهای دارند. پس هر جا که هستید دسرهای کلاسیک اسپانیا را تهیه و میل کنید. پیشکادمی در این مطلب چند دسر کلاسیک اسپانیایی را به شما معرفی میکند.با ما همراه باشید!
مانتکادوس
این دسر خوشمزه بسیار سبک و کرکی است جوری که در دهان شما به سادگی آب میشود. خانههای اسپانیا کریسمس را بدون این دسر جذاب سپری نمیکنند.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/Mantecados_-_Keith_Williamson-56b72a893df78c0b135e2f05.jpg)
پولورونس
polvorones یک شیرینی غنی و خرد است که نام خود را از کلمه "polvo" ، به معنی گرد و غبار گرفته است. این شیرینی میتواند مانند گرد و غبار در دست ها یا دهان شما پودر شود ، بنابراین با احتیاط آن را در دهان خود بگذارید. برخی افراد آنها را به پودر قند آغشته میکنند که به نظر برسد گرد و خاکی هستند.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/polvorones-recipe-almond-cookies-3083024-hero-01-8cd098ea17e2464687158927e06e22f6.jpg)
فلن
این فلن کلاسیک اسپانیایی با یک کاستارد تخم مرغ وانیلی مخملی ساخته شده و روی آن را یک سس کارامل شیرین و چسبناک میپوشاند. این دسر خوشمزه اسپانیایی یکی از محبوب ترین دسرها است ، به اندازه کافی سبک است و برای یک مناسبت خاص گزینه مناسبی محسوب میشود.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/classic-vanilla-flan-recipe-3083004-hero-01-c35413e8d6934b109ba654bb6fad85dd.jpg)
کاستارد شیر
کاستارد اسپانیایی یا ناتیلا یکی از دسرهای راحتی است که باعث میشود بسیاری از بزرگسالان اسپانیایی دوران کودکی خود را به یاد بیاورند. این نسخه ساده و دلپذیر یک کاستارد صاف و غنی را با طعم دارچین و عصاره وانیل میسازد که میتواند گرم یا سرد سرو شود.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/custard-172197301-582a05685f9b58d5b19132ee.jpg)
پانتکسینتا
پانتکسینتا دسر سنتی باسک است. تهیه این دسر در خانه بسیار ساده است. فقط کافی است مقداری خامه شیرینی را بین ورقههای پفکی ساندویچ کنید و روی آن را با بادام خرد شده ، فندق و پودر قند بپوشانید.

پونچه سگوویانو
گرچه تهیه این کیک لایه لایه زیبا کار سختی نیست ، اما مراحل مختلفی را میطلبد. ابتدا کیک سبک و اسفنجی را بپزید ، بعد آن را به صورت لایههای نازک برش دهید. مراحل بعدی تا درست شدن این دسر بسیار آسان و سریع است. میتوانید این دسر کلاسیک و خوشمزه را در مجالس خود سرو کنید و در کنار میهمانهایتان از طعم خاصش لذت ببرید.

آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است