سالاد سیبزمینی برشته؛ راز طعمی بینظیر و بافتی ایدهآل
سالاد سیبزمینی یکی از محبوبترین پیشغذاها و همراههای سفرههای ماست، اما اغلب با مشکل بافت خمیری یا طعم کمرنگ سیبزمینیهای آبپز مواجه میشویم. راز یک سالاد سیبزمینی بینقص در برشته کردن سیبزمینیها نهفته است؛ این روش باعث حفظ شکل سیبزمینی و تمرکز طعم آن میشود تا سالادی خوشطعم و خوشساخت داشته باشید.
برای شروع، حدود یک و نیم پوند سیبزمینی زرد کوچک را به دو نیم کنید (اگر بزرگ بودند، به چهار قسمت تقسیم کنید). سپس آنها را با کمی روغن و نصف قاشق چایخوری نمک در یک سینی فر بزرگ مخلوط کنید و به گونهای بچینید که قسمت برش خورده به سمت پایین باشد.
فر را روی 425 درجه فارنهایت (حدود 220 درجه سانتیگراد) گرم کنید و سیبزمینیها را به مدت 25 دقیقه تا زمانی که کف آنها طلایی شود، برشته کنید. سپس با استفاده از کاردک نازک یا انبر، سیبزمینیها را برگردانید و 10 دقیقه دیگر تا زمانی که نرم و طلایی شوند، بپزید. بعد از پخت، اجازه دهید سیبزمینیها 5 تا 10 دقیقه روی سینی فر خنک شوند.
در همین حین، در یک کاسه بزرگ ماست، مایونز، پیاز ریز خرد شده، مخلوطی از سبزیجات تازه مانند ترخون، شوید و جعفری، سیر، خردل، سرکه سفید یا سرکه شامپاین، فلفل سیاه و باقیمانده نمک را با هم خوب مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود.
سیبزمینیهای برشته را به آرامی در سس بریزید و خوب هم بزنید تا همه قطعات به طور یکنواخت پوشیده شوند. سپس سالاد را در ظرف سرو منتقل کنید و در صورت تمایل با سبزیجات تازه تزئین نمایید.
نکته خوشمزه: این سالاد را میتوانید از قبل آماده کرده و در ظرف دربسته تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید؛ طعم آن حتی بهتر هم خواهد شد.
هر وعده این سالاد حدود 200 کالری دارد و ترکیبی متعادل از چربیها، پروتئین و کربوهیدراتهاست که آن را به گزینهای سالم و خوشمزه تبدیل میکند.

Reference from News: EatingWell: The secret to great potato salad? Roasting the veggie
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است