دسر یخزده و الکلی با طعم پروسکو: سفری به سواحل ایتالیا در هر جرعه
ما عاشق دسر هستیم و همچنین از یک لیوان نوشیدنی خوشطعم در کنار آن لذت میبریم. آشپزخانههای ایتالیا سالها پیش این دو علاقه بزرگ را با هم آمیختهاند تا تجربهای بینظیر برای دوستداران دسر و نوشیدنی خلق کنند.
امروز شاید بهترین فرصت باشد تا یکی از آن بطریهای گرانقیمت و خوشطعم (یا حتی یک شراب اقتصادی، ما قضاوت نمیکنیم) را باز کرده و در آرامش یک لیوان خنک بنوشید. اما ما همیشه طرفدار سبک زندگی لوکس هستیم و به همین دلیل این دسر یخزده و الکلی خوشمزه را برای شما آماده کردهایم که در آن پروسکو نقش اصلی را ایفا میکند. باور کنید، با یک جرعه، انگار به سواحل ایتالیا سفر میکنید؛ پس بیایید شروع کنیم.
مواد لازم: ۳ قاشق غذاخوری لیموناد یخزده (sorbet)، نیم اونس ودکا، یک اونس پروسکو، یک قاچ لیمو برای تزئین.
روش تهیه: لیموناد یخزده را در یک لیوان مقاوم بریزید و ودکا و پروسکو را به آن اضافه کنید. سپس مواد را هم بزنید تا بافتی کرمی شکل پیدا کند، اما همچنان طوری باشد که بتوانید آن را جرعه جرعه بنوشید، با کمی حس خنکی و تندی. این دسر باید کاملاً خنک سرو شود و با قاچ لیمو تزئین گردد.
اگر به دنبال جایی مطمئن برای تهیه لیموناد یخزده هستید که پایه اصلی این دسر یخزده و الکلی است، پیشنهاد میکنیم خودتان آن را در خانه درست کنید! این کار بسیار ساده است. طبق دستور Good Food، ۲۵۰ گرم شکر سفید را در ۲۵۰ میلیلیتر آب به همراه پوست ضخیم یک لیمو بجوشانید. پس از ۲ تا ۳ دقیقه که شکر حل شد، پوست لیمو را خارج کنید. سپس آب لیمو را به این شربت اضافه کرده و کمی ودکا برای طعم الکلی بیشتر به آن بیفزایید. مخلوط را در ظرفی مناسب فریزری بریزید و حداقل یک ساعت و نیم در فریزر قرار دهید. و به همین سادگی، لیموناد یخزده الکلی خود را آماده کردهاید.
(دستور از Food & Wine)
امیدواریم هفته شما با روز شراب سفید، شیرین و لذیذ آغاز شده باشد!

Reference from News: This boozy frozen dessert will transport you right to the coasts of Italy: Recipe!
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است