دسر پاییزی شارلوت سیب ، پودینگ محبوب انگلستان
انگلستان برای داشتن پودینگهای دلچسب مشهور است و پودینگ شارلوت سیب - که گمان می رود به اسم همسر پادشاه جورج سوم نامگذاری شده باشد – در این کشور بسیار محبوب است.
شارلوت با نانی تهیه میشود که در کره ذوب شده ، با سیبهای پخته پر شده و سپس پخته میشود. این دسر خوشمزه و پاییزی انگلستان بسیار سبک و برای یک بعد از ظهر پاییزی واقعا نشاط آور است. پیشکادمی در این مطلب دستورالعمل تهیه این دسر پاییزی را با شما به اشتراک میگذارد.
مواد لازم
450 گرم سیب
1/2 فنجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری کره نمکی شفاف
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای تیره
4 تا 6 برش نان تست سفید Farmhouse
برای سرو: کاستارد یا خامه فرم گرفته
دستورالعمل تهیه
سیبها را پوست بگیرید ، هسته آن را جدا کرده و سیبها را نگینی خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری کره را با شکر قهوهای روی حرارت متوسط در قابلمهای که سیبها در آن جا بگیرند ، ذوب کنید.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/apple-charlotte-5079272-02-0aab8e3b9b56414e8999203afd2c52ff.jpg)
تکههای سیب را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید به آرامی و به مدت 10 دقیقه بپزد تا سیبها نرم شوند. قابلمه را از روی حرارت برداشته و در یک طرف نگه دارید.
ته و دو طرف یک ظرف پودینگ 6 اینچی را حسابی کره بمالید. نانها را مطابق تصویر در ظرف قرار هید و دو طرف نان را کره بمالید.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/apple-charlotte-5079272-03-20cef9717c75462d9a49585f136f0aa2.jpg)
حالا کاسهای را که از نانهای چرب ساختهاید با سیبهای پخته شده پر کنید.
آخرین برش نان را به صورت دایره ای برش داده و روی آن قرار دهید ، این نان را هم خوب کره بزنید. اگر نان کافی برای برش دایره ندارید ، میتوانید از نانهای باقی مانده استفاده کرده و آنها را به صورت مثلث درآورید.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/apple-charlotte-5079272-06-3dcc7a5191e4479daaacf3c11afaa3cb.jpg)
یک ورق فویل را روی کاسه قرار دهید و سطحش را با آن بپوشانید.
ظرف را روی ظرف پخت قرار دهید و در وسط فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید تا نان از کنارهها طلایی شود. این را میتوانید با بلند کردن آرام فویل و دیدن اینکه لبهها قهوهای طلایی میشوند ، مشاهده کنید. پس از این اتفاق ، فویل را برداشته و در ادامه به مدت 8 دقیقه آن را بپزید تا روی آن نیز قهوهای شود. به اندازه کنارهها طلایی نخواهد شد اما نگران نباشید.
ظرف را از فر خارج کنید ، فویل را برداشته و شارلوت را روی یک بشقاب سرو دسر برگردانید.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/apple-charlotte-5079272-08-1ed46c6779bb4eabb9603e6d7c0013c7.jpg)
بلافاصله دسر را با کاستارد یا خامه فرم گرفته بپوشانید و دسر شارلوت سیب را گرم سرو کنید.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/apple-charlotte-5079272-e5971d4c67664f6dad79d9e8671d685a.jpg)
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است