ظرف پنیری پیمنتو ، چاشنی آسان و خوشمزه
ظرف پنیری پیمنتو یک چاشنی بسیار دوست داشتنی است که تهیه آن نیز خیلی آسان است. آن را به عنوان پیش غذا با نان کبابی یا کراکر سرو کنید و یا از آن برای پر کردن ساندویچ یا ساقهی کرفس استفاده کنید. این یک چاشنی عالی برای برگرهای کبابی نیز به شمار میآید!
مواد لازم
250 گرم پنیر چدار، خرد شده
3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ، نرم شده
1/3 فنجان سس مایونز
اختیاری: 1 قاشق غذاخوری پیاز (رنده شده)
سس تند (تگزاس پیت ، فرانک ، تاباسکو ، و غیره)
120 گرم pimientos یا فلفل دلمهای قرمز (آبکش شده و خرد شده)
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
دستورالعمل تهیه
پنیر خرد شده ، پنیر خامه ای ، سس مایونز و پیاز رنده شده را به همراه سس تند داخل ظرف بریزید. مواد را با یک قاشق چوبی یا کاردک قابل انعطاف مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/southern-pimento-cheese-spread-4049290-step-02-b155fe79248b461a801280006c9ab9b1.jpg)
pimientos ها یا فلفل دلمهایهای آبکش شده و خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کردن آنها را ادامه دهید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/southern-pimento-cheese-spread-4049290-step-03-9845d96b1eee49a98512261fa5323b31.jpg)
این چاشنی پنیری خوشمزه و آسان را بلافاصله سرو کنید و از طعم جالبش لذت ببرید. ظرف پنیری پیمنتو را میتوان به مدت یک هفته در یخچال نیز نگهداری کرد.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/southern-pimento-cheese-spread-4049290-step-04-63fed7166124412385cd2e91028b4505.jpg)
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است